Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Το αυγό του φασισμού σπάει το τσόφλι του και στην Γλυφάδα.


Το  αυγό του φασισμού σπάει το τσόφλι του
και στην Γλυφάδα.

Κατάπτυστο υβριστικό δημοσίευμα ξενοφοβικής χρυσαυγίτικης χροιάς ανάρτησαν γνωστοί ακραίοι μισάνθρωποι και στη Γλυφάδα. Στόχος τους η συμπαράταξη με τις πιο σκοταδιστικές απόψεις φασιστικών κύκλων της Ευρώπης που δεν σέβονται κοινές αποφάσεις για τη διαχείριση του προσφυγικού και θέλει να ρίξει νερό στη διαλυτική τάση  που επιθυμούν ιμπεριαλιστικά συμφέροντα στην περιοχή.
 Είμαστε ανάμεσα σε δύο πολέμους, αυτόν της Συρίας και αυτόν με τις ακραίες νεοφιλελεύθερες ευρωπαϊκές δυνάμεις. Στον έναν πόλεμο ελάχιστα μπορούμε να κάνουμε πέρα από το και να απαιτούμε τον τερματισμό του και να δείχνουμε έμπρακτα την ανθρωπιά μας. Στον άλλο, σ' αυτόν που συμμετέχουμε επειδή θέλουμε μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης, πρέπει να ενισχύσουμε τις διεθνείς μας συμμαχίες με όσους αντιπαλεύουν την πολιτική της λιτότητας και κυρίως να ενδυναμώσουμε τη στήριξη της κοινωνίας.

Παραθέτουμε εδώ το κατάπτυστο δημοσίευμα


Απογοητεύονται από την σιωπή και την αδιαφορία που δείχνει ο Παπανικολάου για τους Γλυφαδιώτες που τον στήριξαν και τον έκαναν πρώτο πολίτη της πόλης.
Άτομα που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πολύ πριν αποφασίσει να κατέβει για δήμαρχος και στεκόντουσαν πλάι του να τον στηρίξουν. Του έδωσαν τα πάντα για να τον κάνουν Δήμαρχο.
Πονάει πολύ όταν συναντάς αντί για ευγνωμοσύνη την αχαριστία, την αδιαφορία και την περιφρόνηση. Σε ποιούς; Σ' αυτούς που του έδωσαν τα πάντα. Κι αυτός ούτε καν στο τηλέφωνο δεν απαντά....
Δείτε τι αλιεύσαμε από το f/b από ένα ζευγάρι που στάθηκαν όρθιοι όταν ο Παπανικολάου δεχότανε κάποια χτυπήματα. Στάθηκαν πλάι του και τον στήριξαν με όλες τις δυνάμεις τους για να γίνει δήμαρχος.
Αποτέλεσμα; Να κρύβετε και να μην σηκώνει το τηλέφωνο να μιλήσει στους πιο κοντινούς του υποστηρικτές.
Δείτε τι έγραψε ο Νίκος Μπάρμπης στη σελίδα του στο f/b και κοινοποίησε στους φίλους του:
Σε 2 με 3 ωρίτσες από τώρα, περίπου 2.000 Λαθρομετανάστες, έρχονται να "φιλοξενηθούν" στο αεροδρόμιο Ελληνικού.
Από "Γαλλική Ριβιέρα" και "φιλέτο" της Αθήνας, τα καταφέρατε και το μετατρέψατε, σε .....ΙΣΛΑΜΟ-ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ Μ@λακ3ς.
Να Συγχαρώ τους "Δεξιούς" Δημάρχους, γύρω απ' το παλιό αεροδρόμιο, που είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.
Αλλά και η δραστήρια κυρία Χριστίνα Σιδέρη, γράφει για τον Παπανικολάου:
2.000 λαθρομετανάστες μέσα στο Ελληνικό Γιώργος Παπανικολάου; 2.000 λαθρομετανάστες μέσα στα σπίτια μας και εσύ εξαφανισμένος; 2.000 και εσύ κάνεις συνεννοήσεις πίσω από τις πλάτες μας με το μ@λάκα το Μουζάλα και πληρώνει ο δήμος για να τους ταΐζετε; 2.000 λαθρομετανάστες φτάνουν μέσα στο Ελληνικό το αργότερο σε δύο ώρες και εσύ επί 2 μήνες δεν έχεις δεχτεί την επιτροπή κατοίκων. Δεν θυμάμαι να ψηφίσαμε το Ταστάνη, ούτε το Κορτζίδη για να εφαρμόζεις τη δική τους πολιτική. Επίσης δεν θυμάμαι κανένα λαθρομετανάστη να σε βοηθάει στο προεκλογικό σου αγώνα. Δε σε ψηφίσαμε για να έρθουν οι λαθρομετανάστες στα σπίτια μας να βιάζουν και να δολοφονούν και εσείς ως Δήμαρχοι των Νοτίων Προαστίων να διαγωνίζεστε για το ποιος είναι πιο φιλόξενος. Εδώ και τώρα αντέδρασε αλλιώς από Δευτέρα θα αντιδράσουμε εμείς. Δικαιολογίες για παιδάκια και ταλαιπωρημένους ανθρώπους να λείψουν. Τα δημοτικά τέλη τα πληρώνουμε εμείς, εσάς σας πληρώνουμε εμείς και όχι οι λαθρομετανάστες. Τέρμα τα ψέμματα.