Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ: Αλληλεγγύη στους Γάλλους εργαζόμενους - Οι αγώνες των λαών της Ευρώπης θα νικήσουν


Ανακοίνωση του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ: Αλληλεγγύη στους Γάλλους εργαζόμενους - Οι αγώνες των λαών της Ευρώπης θα νικήσουν:

Tο Τμήμα Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις χτεσινές Πανευρωπαϊκές κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στους αγώνες του Γαλλικού λαού, χαιρετίζει τους αγώνες εργαζόμενων και νεολαίας στη Γαλλία ενάντια στις πολιτικές κατεδάφισης των εργασιακών δικαιωμάτων.

Η Γαλλικός λαός για ακόμα μια φορά πρωτοστατεί στους αγώνες για εργασιακά δικαιώματα, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια και με την αγωνιστικότητά του γίνεται πηγή έμπνευσης για όλους τους λαούς της Ευρώπης στον αγώνα απέναντι σε οικονομικά και πολιτικά κέντρα που θέλουν να ισοπεδώσουν κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα.

Οι κοινωνικοί αγώνες ενάντια στη νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα που οδηγεί στην εξαθλίωση και το φασισμό είναι ο μοναδικός δρόμος για μια Ευρώπη με ευημερία, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Οι αγώνες των λαών στη Γαλλία, την Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη για εργασιακά δικαιώματα, κοινωνικό κράτος και περισσότερη δημοκρατία θα νικήσουν.