Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Καταδίκη της θρασύδειλης ενέργειας κατά του Τάσου Ταστάνη


Ο.Μ. Αργυρούπολης & Ελληνικού του ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζουμε τη θρασύδειλη ενέργεια κατά του Τάσου Ταστάνη


Η θρασύδειλη επίθεση στο σπίτι του Τάσου Ταστάνη και το σπάσιμο του αυτοκινήτου του, τη νύχτα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου, θυμίζουν τους νονούς και μπράβους της νύχτας σε εποχές που, μαζί και με τον Τάσο, διεκδικούσαμε το δημόσιο χώρο στην παραλία.

Το μαφιόζικης έμπνευσης σύνθημα «χτυπήστε τον Ταστάνη», και μάλιστα την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του με την οικογένειά του, δεν έχει καμιά σχέση με τα μαζικά κινήματα που αγωνίζονται για να παραμείνουν δημόσια τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, να εξυγιανθούν και να εκσυγχρονισθούν, ώστε να εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων.

Για αυτούς τους στόχους αγωνίζεται και ο Τάσος Ταστάνης από τη θέση τού προέδρου του ΟΑΣΑ που του εμπιστεύθηκε η ελληνική πολιτεία.

Οι τραμπούκικες ενέργειες σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Νότια Προάστια (μεταξύ των οποίων δυο φορές στη Γλυφάδα) δεν απέτρεψαν ούτε την παραχώρηση των παραλιών και του Ασυρμάτου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ούτε του Φαληρικού Δέλτα στην Περιφέρεια Αττικής, ούτε τις βελτιώσεις που μπορούσαν να γίνουν στα σχέδια για το Ελληνικό, ούτε το Διάταγμα Προστασίας του Υμηττού.
Όσοι, φορώντας μια δήθεν ιδεολογικού χαρακτήρα κουκούλα, υπηρετούν ιδιωτικά συμφέροντα που θέλουν να βάλουν χέρι στη δημόσια περιουσία, ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι θα αποτρέψουν την εξυγίανση και τον εκσυγχρονισμό του ΟΑΣΑ.

Καταδικάζουμε τη θρασύδειλη ενέργεια κατά του Τάσου Ταστάνη και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην οικογένειά του, στους συντρόφους μας στη Γλυφάδα και σε όσους από οποιοδήποτε μετερίζι αγωνίζονται για να βγει η πατρίδα μας στο ξέφωτο.

Καταγγέλλουμε στους πολίτες τις μεθοδεύσεις των αδίστακτων μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων και τους καλούμε να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας.

Ελληνικό-Αργυρούπολη 7.12.2016

Οργάνωση Μελών Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ
Οργάνωση Μελών Ελληνικού του ΣΥΡΙΖΑ












δείτε και εδώ:* Οι μαφιόζικου τύπου βανδαλισμοί δεν εκφοβίζουν κανένα! ΟΜ Γλυφάδας

*εδώ στο νότο: Μαφιόζικου τύπου η επίθεση στο σπίτι του προέδρου ...: γράφει ο Μπάμπης Μπιλίνης

*Καταδίκη και απομόνωση από το μαζικό κίνημα των βανδαλισμών και των μαφιόζικων πρακτικών

*«Εκτέλεση συμβολαίων υπέρ των οικονομικών συμφερόντων» Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας